07 Juni 2015: 

Steeds meer verloskundigen en ziekenhuizen sluiten zich aan bij de studie en zijn startklaar.

Met behulp van ons artikel in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde hopen we dat dit er nog meer worden, zodat echt alle vrouwen in Nederland op de hoogte worden gebracht van Stop or Go!

04 Juni 2015:

We hebben gisteren een leuk interview gehad met 24baby.nl! Binnenkort zal het gehele interview op de website verschijnen, maar je kunt het stuk over onze studie nu al op de 24baby.nl website vinden!

02 Juni 2015:

Al vanuit drie centra (Amphia Ziekenhuis, Reinier de Graaf Gasthuis en het Erasmus MC) worden zwangeren actief doorgestuurd. Ga zo door!

03 April 2015:

Ondertussen hebben we al een aantal ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken waar het werven van deelneemsters is gestart. Kijk voor een overzicht op deze pagina.

01 Maart 2015:

Vanaf 1 Maart is de studie officieel van start! Vanaf nu is het dus mogelijk voor zwangere vrouwen om mee te doen aan de studie. Aanmelden kan via stoporgo@erasmusmc.nl.

19 Februari 2015:

Vandaag en morgen worden de therapeuten, onder begeleiding van Claudi Bockting en Evelien van Valen, getraind in het geven van de terugvalpreventie training.

Ze zijn allemaal enthousiast en hebben zin om te beginnen. Voor een overzicht van de therapeuten, kun je op deze pagina kijken!

26 Januari 2015:

De goedkeuring van de METC is binnen! We verwachten binnen een aantal weken onze eerste patiënt te includeren. Wie gaat voor deze eerste inclusie zorgen?

13 Januari 2015:

Gelukkig nieuwjaar! Dit jaar gaan wij zeker van start! Wij (Marlies en Nina) zijn beide aanwezig op het LKPZ symposium op 23 Januari, waar we graag alle vragen die er spelen beantwoorden.

07 Oktober 2014:

De voorbereidingen voor de studie zijn in volle gang.

Terwijl het dossier voor beoordeling ligt bij de Medisch Ethische Toetsingscommissie (METC), zorgen de onderzoekers dat alles klaar wordt gemaakt voor start van de studie.

Zodra de inclusie begint wordt dit op de site openbaar gemaakt.

03 Oktober 2014:

Als professional van gedachten wisselen met één van de onderzoekers? Dat kan. Wij zullen een plekje bemannen bij de informatiestand van het ‘5 jaar POP-poli congres‘ op 17 Oktober in Rosmalen.